Vores baggrund

Esben Andersen er uddannet akupunktør, healer og terapeut og har været det i snart 8 år. Han har gennem sine studier og erfaringer fundet løsninger til folk med helbredsmæssige udfordringer. Det er hans drivkraft og passion at hjælpe folk til at se deres fulde potentiale. At der findes mere i denne verden end hvad vi får lært gennem opvæksten, skolen, medierne etc. At alle mennesker kan lære at blive deres egen mester og en inspiration for deres omverden.

"At sætte dig ind i dig selv, er den største gave, du kan give dig selv og de mennesker, som er omkring dig."Esben

Kari Leibrandt Overgaard er uddannet pædagog og har arbejdet med børn og unge i 8 år. Hendes drivkraft er at motivere børn og unge til at tænke og handle selvstændigt. Hun vil gerne gøre en meningsfuld forskel for den fremtidige generation, så de får troen og viljen til at gå deres egen vej i livet.

Selvudvikling og fokus på sundhed har altid fyldt en stor del af hendes liv. Men i de seneste par år har hun valgt at lægge mere vægt på formidlingen af de erfaringer, hun selv har gjort sig omkring, hvordan bevidsthed om sundhed påvirker den enkeltes livskvalitet.


"Tingene skal give mening. Først når noget giver mening og føles nærværende og berigende, afstedkommer det udvikling og glæde."Kari