Basal sundhed

Der findes flere metoder til at få kroppen i balance igen. Så hvad skal man vælge, når man søger en behandling, som kan hjælpe? Dette er stort emne, men et godt sted at starte er at få fundamentet på plads.

Essensen af al behandling er i bund og grund den samme:

  1. At give kroppen de ressourcer (byggesten), den skal bruge.
  2. At give kroppen den ro, den skal bruge.

1. At kroppen har de fundamentale byggesten til at fungere optimalt er selvfølgelig afgørende. Nogle af disse er så simple, at de tit bliver overset.

Her skal nævnes Vand, som er fundamental for alle fysiologiske processer i kroppen. Mange af de problemer, som opstår i kroppen, sker tit pga. vandmangel. 70% af alle hovedpiner skyldes vandmangel. Derfor går den selvfølgelig også væk, når du drikker vand til din hovedpinepille.

Ilt er også et fundamentalt element. At vi trækker vejret ordentligt, så vores krop får den ilt, den behøver. Tænk også over, hvor ilt kommer fra.

God sund mad. Helst mad, som er dyrket/produceret på en naturlig måde. Hvis du spiser mad, som er sprøjtet eller på anden måde er fremstillet unaturligt, sætter du din krop på et unødvendigt overarbejde og kroppen skal bruge mange ressourcer på at skille sig af med kemikalierne.

2. Da rigtig meget af den uro, som opstår, kommer fra tanker (tit ubeviste), er det en rigtig god ide aktiv at indlægge et pusterum i sin hverdag. Har man svært ved dette, kan en guidet meditation være god. Vi kan anbefale Isha Kriya, som er en 15 minutters guidet meditation. Den findes på www.ishakriya.com

Mange behandlingsformer er også velegnede til at få ro i kroppen. Akupunktur, hypnose, kraniosakral terapi, healing, massage med flere. Disse kan alle varmt anbefales.